Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü

Türkiye Toprak Bilimi Derneği tarafından düzenlenen panelde bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr . Nuray Mücella MÜFTÜOĞLU sunum yapacaktır.

"Toprakta Besin Elementi Dengesi ve Döngülerini Teşvik Etmek” başlıklı bir panel düzenleyecektir.

Türkiye Toprak Bilimi Derneği, Prof. Dr. Burhan KACAR’ın anısına “Toprakta Besin Elementi Dengesi ve Döngülerini Teşvik Etmek” başlıklı bir panel düzenleyecektir. Bu panelimizde “Bitki Besleme" alanında çalışmaları olan akademik, devlet ve sivil toplum örgütleri katılımcıları ile bilgilendirmeler gerçekleştirilecektir. Canlı olarak yayına katılanlardan sorular alınarak konunun detaylı biçimde tartışılıp anlaşılması sağlanacaktır.

“Toprak Panelleri Serisi”nin Beşinci’si 20 Ekim 2021 saat 14:00-16:00 arası gerçekleştirilecektir.

Panelde Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr . Nuray Mücella MÜFTÜOĞLU (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi) “Prof. Dr. Burhan KACAR Tarafından Çay Tarımına Yapılan Katkılar” isimli sunumunu yapacaktır.

NOt: Panel programı ekli dosyadadır.

TTBD Prof. Dr. Burhan KACAR Paneli.pdf